Cursus Omgaan met autisme - MEE Veluwe
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Cursus Omgaan met autisme

2 april - 19:00 - 21:30

| Gratis

MEE Veluwe organiseert in Scherpenzeel drie bijeenkomsten “omgaan met autisme” voor ouders en mantelzorgers van kinderen of volwassenen met autisme. Tijdens de bijeenkomsten krijgen deelnemers informatie over autisme, ervaren ze hoe het is om autisme te hebben en gaan ze met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen. Deelname is, na aanmelding, gratis.

Drie avonden
Tijdens de eerste bijeenkomst geven medewerkers van MEE Veluwe informatie over autisme. In de tweede bijeenkomst ervaren de deelnemers tijdens het Autisme Belevingscircuit zelf hoe het voelt om autisme te hebben. De laatste bijeenkomst is bedoeld om het geleerde te vertalen naar de eigen situatie. Omdat de cursusavonden op elkaar aansluiten, is het alleen mogelijk om de gehele driedaagse cursus te volgen.

Meer informatie en aanmelden
De bijeenkomsten vinden plaats op 2 april, 9 april en 23 april van 19:00– 21:30 uur, in Het Foort, Vijverlaan 4 in Scherpenzeel. Na aanmelding via e.kruisselbrink@meeveluwe.nl is deelname gratis. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-20445093.

Details

Datum:
2 april
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Locatie

Contact