Start cursus ‘Vind ik leuk!’ in Ermelo - MEE Veluwe
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Start cursus ‘Vind ik leuk!’ in Ermelo

20 februari - 19:30 - 20:30

Voor moeilijk lerende jongeren van 15 tot 20 jaar die actief gebruik maken van social media, start MEE Veluwe in samenwerking met het jongerenwerk van Welzijn Ermelo op woensdag 20 februari de cursus ‘Vind ik leuk!’. Er zijn 8 bijeenkomsten van 19.30 tot 20.30 uur. De cursus vindt plaats bij Jongererencentrum Plaza, Raadhuisplein 8 in Ermelo.  Deelname aan de cursus is gratis. Jongeren woonachtig in Ermelo en Harderwijk kunnen zich aanmelden.

Internet heeft veel mogelijkheden. Als je internet gebruikt om contacten te maken en te onderhouden, is het belangrijk om bij een aantal dingen even goed stil te staan. Welke foto’s plaats je bijvoorbeeld? Welke vrienden accepteer je? Wat vertel je wel of juist niet over jezelf?

Over de cursus
Ben jij enthousiast over social media zoals Facebook, Youtube, Whatsapp, Instagram, TikTok en Snapchat? Maak jij online al best veel mee? Maar vind je het moeilijk om sommige dingen goed in te schatten? Dan is deze cursus iets voor jou.

Je leert verantwoord om gaan met sociale media en vriendschappen. We praten over de mogelijkheden en risico’s. We bespreken wat je wel en beter niet online kunt doen. Je wordt op een positieve wijze bewust gemaakt over onderwerpen zoals online privacy, imago en cyberpesten. Zodat sociale media leuk en veilig wordt voor jou!

Aanmelden en meer informatie
Deelname aan deze cursus is gratis. Aanmelden kan bij Janine van Loenen van MEE Veluwe: telefonisch via 06 22 96 17 16 of via mail j.vanloenen@meeveluwe.nl.

Details

Datum:
20 februari
Tijd:
19:30 - 20:30

Locatie

Contact