Laden Evenementen

« All Events

Uitreiking Doemee-award 2022

14 december - 15:00 - 17:00

Woensdag 14 december reiken we voor de zevende keer de Doemee-award uit.

Stimuleringsprijs
Steeds meer mensen en organisaties zetten zich met een lokaal initiatief in voor een samenleving van en voor iedereen. Mede door hun inzet kunnen mensen met een beperking, chronische ziekte of afstand tot de arbeidsmarkt maximaal meedoen. Om dit soort lokale initiatieven te stimuleren én waarderen reiken we de Doemee-award uit: een stimuleringsprijs van € 500,- om het initiatief verder uit te bouwen en nog meer mensen mee te laten doen.

Uitreiking
Woensdag 14 december maken we de winnaars van de Doemee-award voor de provincie Gelderland, Overijssel, Flevoland en Drenthe bekend. Genodigden ontvangen te zijner tijd een uitnodiging.

Achtergrond
Een inclusieve samenleving waar iedereen naar vermogen mee kan doen, dat is waar MEE voor staat. En dat komt alleen tot stand als iedereen een steentje bijdraagt. Dat hoeft niet altijd groots te zijn. Burgerinitiatieven ontstaan omdat mensen betrokken zijn bij de samenleving. Hetzelfde geldt voor instellingen en bedrijven die bijvoorbeeld mensen met een afstand tot werk een kans bieden. Of hun informatievoorziening zo hebben aangepast dat mensen met een beperking het ook begrijpen. Al deze initiatieven die bijdragen aan een inclusieve samenleving en met positieve, enthousiaste inzet worden gerealiseerd. Kijk voor meer informatie op www.doemee-award.nl.

Details

Datum:
14 december
Tijd:
15:00 - 17:00

Organisator

Locatie

Locatie nog niet bekend

Contact