Bewonersavonden in Apeldoorn Zuid

Zuid doet Samen organiseert bewonersavonden voor de inwoners van Apeldoorn Zuid.  Wat heeft u de komende jaren van ons nodig om prettig te kunnen leven? Dat willen wij graag van u horen! De gemeente wil dat wij een plan maken over welke hulp en ondersteuning de komende drie jaar in Apeldoorn Zuid geboden moet worden.
Daarvoor willen wij weten waar u behoefte aan heeft. Wat heeft u van ons nodig op bijvoorbeeld het gebied van zorg, contacten leggen, opvoeden, werk en financiën? Dat horen we graag van u!

Kom daarom naar één van de bewonersavonden en praat mee! Op deze avond gaan we aan de hand van verschillende thema’s in gesprek over wat u van ons nodig heeft. Aanmelden is niet nodig. We spreken u graag, ook namens MEE Veluwe

Wanneer en waar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eens sparren?