Informatie- en adviespunt voor ouderen in Garderen

Iedere donderdag van 10.30 tot 12.30 uur

De Gemeente Barneveld is er voor haar ouderen. Met speciale diensten, voorzieningen en activiteiten worden zij gesteund om alles uit het leven te halen.  Toch is het soms lastig om de juiste oplossing binnen het grote aanbod te vinden. Onafhankelijk ouderenadviseur Judith van MEE Veluwe helpt ouderen daarom graag op weg. Naast haar vaste plekken op maandagochtend in Zorgcentrum Nieuw Avondrust in Voorthuizen en dinsdagochtend in de Bibliotheek van Barneveld, is ze nu ook elke donderdag in De Wardborg in Garderen te vinden.  

Judith helpt ouderen op weg 
Ouderen uit Garderen kunnen elke donderdagochtend tussen 10.30 en 12.30 uur zonder afspraak binnenlopen bij De Wardborg aan de Koningsweg 27. Binnen vinden ze het Informatie- en adviespunt voor ouderen waar Judith al hun vragen beantwoordt. Op verzoek gaat ze ook graag met ouderen mee als zij een afspraak hebben met de gemeente of andere instellingen.

Telefonisch contact
Uiteraard kan ook telefonisch contact opgenomen worden met ouderenadviseur Judith Hoogeveen via telefoonnummer 06 – 30 99 90 46.

Contact