Inloopspreekuur in Nunspeet - MEE Veluwe

Inloopspreekuur in Nunspeet

Sinds kort organiseert MEE Veluwe een spreekuur in Nunspeet. Iedereen die een vraag heeft over bijvoorbeeld leren & werken, samenleven & wonen, regelgeving & geldzaken of opvoeding & ontwikkeling, kan op woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur binnenlopen tijdens het inloopspreekuur bij De Enk in Nunspeet. In de even weken is er op donderdag ook een inloopspreekuur bij Wijkontmoetingscentrum Binnenhof. Er zijn geen kosten aan verbonden en er is geen doorverwijzing nodig.

Een consulent van MEE luistert naar de vraag, denkt mee en geeft informatie & advies. We kunnen ook iemand bijstaan in bijvoorbeeld een gesprek met een gemeente, bij een onderzoek of een aanvraag voor een voorziening of zorg.

Iedereen is welkom
Iedereen die woonachtig is in Nunspeet is welkom tijdens het inloopspreekuur van MEE Veluwe. Dit spreekuur is elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur bij De Enk, Stationsplein 18C in Nunspeet en in alle even weken op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur bij WOC Binnenhof, Colijnstraat 78 in Nunspeet.

Voor gratis, onafhankelijke cliëntondersteuning kan ook direct contact opgenomen worden met MEE Veluwe via telefoonnummer 055 – 526 92 00 of e-mail: info@meeijsseloevers.nl.

 

Contact