Sociale kaart www.autismeapeldoorn.nl online

Op maandag 28 oktober 2019 gaat de sociale kaart www.autismeapeldoorn.nl online. Initiatiefnemers zijn de gemeente Apeldoorn en het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG). Dit initiatief is ontstaan naar aanleiding van vragen die leven bij inwoners van de gemeente Apeldoorn, over de vindbaarheid van organisaties die aanbod hebben op het gebied van autisme in deze gemeente. De sociale kaart is tot stand gekomen door samenwerking van mensen met autisme en partners aangesloten bij het SAG.

www.autismeapeldoorn.nl vormt een digitale wegwijzer en biedt een actueel overzicht van diensten, aanbod en activiteiten die de netwerkpartners van het SAG te bieden hebben in Apeldoorn en omgeving. Er is onder meer informatie te vinden over wonen, begeleiding, vrije tijd, belangenverenigingen, onderwijs, werk en dagbesteding.

Binnen het netwerk van het SAG bundelen mensen met autisme, naasten van mensen met autisme en professionals hun krachten. Het netwerk stimuleert een optimale samenwerking om zo een bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen met autisme.

Voor meer informatie over de sociale kaart of het SAG kunt u contact opnemen met de coördinator SAG, Donate van Rijswijk d.vanrijswijk@meesamen.nl.

Contact